2013. január 18., péntek

A kimaradt videó

Sziasztok!

Rövid helyzetjelentés: beteg vagyok kissé, alaposan sikerült megfáznom valahogy... pedig már több réteg ruhában járok. Megérkezett a tél is, esett a hó. Az itt vicces egyébként... leszáll három hópihe, és az egész országban megbénul az élet. A mostani 5-10 centi hó miatt hét iskolát + egyetemeket azonnal bezárták, megbénult a közlekedés, Kittiékhez három ember nem jutott be dolgozni, és természetesen mondani sem kell - a kölyök is itthon lebzselt. Mi a bárban új munkatársammal halálra untuk magunkat, este fél tízkor (!) bezártam, péntek este. Személy szerint nem bántam igazán, elég gyengének érzem magam, inkább jó, hogy haza tudtam jönni pihenni. Holnap megint kisfőnökkel leszek, már kezd hiányozni. De még hogy fog hiányozni költözés után.

Rövid helyzetjelentés után:

Elkészült egy pár új videó, de még nem tettük fel... viszont felkerült az a pár, amelyiket az első eresztésben akartunk küldeni... úgyhogy most kaptok egy kicsit hosszabb sétát, akinek van kedve egy kis Brightoni városnézéshez, a szokott hülyeségünkhöz, és egy imádnivaló pingvinhez, az nézze meg nyugodtan. Az előző videók folytatásai egyébként. Kicsit hosszabb, továbbra is nyers, vágatlan, mert miért ne.


A következő videó Sydney Street - egy alternatív bevásárlóutca. Ismét csak miért ne alapon. Behozzuk egy kicsit a lemaradt képeket...

Most csak ennyi... =)

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a képes beszámolót. Szépen fejlődtök. Lassan kijár nektek egy profi kamera! Bár én személy szerint imádom az írásaidat is olvasni, de hátha így kedvet kapsz, és többször írsz!!!!! Gyógyulást!!! Pusza:Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Szuper a felvétel, édik vagytok!
    fiacskám, ne kövesd el még egyszer a legnagyobb hibát, amit egy férfi csak tehet...Olyat sosem mondunk, ha egy nő akar valamit, hogy minek?...mert aztán meg kapod rá azt a választ, amivel meg Te nem tudsz mit tenni, de mégis mindent visz...hogy CSAK!

    VálaszTörlés